Over ons > De GostaR aanpak >

De weg naar de zwemvijver, siervijver of ecologische tuin van uw dromen

Gostar werkt volgens een gestructureerde aanpak voor het ontwerp en de realisatie van de zwemvijver, siervijver of ecologische tuin van uw dromen. Deze aanpak garandeert voldoende flexibiliteit voor een creatief ontwerp op maat én zorgt ervoor dat u snel een correcte raming ontvangt. Uiteraard verloopt het traject deels anders als u kiest voor een zwem- of siervijver mét tuinontwerp en -aanleg. 

 

1. Ontdek de mogelijkheden in onze toonzaal 

 

Voor de eerste kennismaking nodigen we u graag op afspraak uit in onze toonzaal met demotuin. In onze toonzaal tonen we u aan de hand van verschillende demonstratieopstellingen de technische opbouw van onze zwem- en siervijvers. Bovendien maakt u er kennis met de talrijke afwerkingsmogelijkheden.

Voor dit eerste gesprek neemt u best een inplantingsplan van uw tuin of woning mee, aangevuld met enkele illustrerende foto’s. Op die manier hebben we meteen een helder beeld van de situatie. 

Aan de hand van een gestructureerde vragenlijst brengen we stap voor stap uw wensen en behoeftes gedetailleerd in kaart. We maken op basis van een handschets een eerste voorontwerp. 

Aan het einde van dit gesprek ontvangt u een conceptontwerp met een gedetailleerde offerte, opgesplitst per onderdeel van het project.  

 

2. Onze tuinarchitect komt bij u langs

 

Wanneer de bouw van uw zwemvijver of siervijver gepaard gaat met een compleet tuinontwerp, dan komt onze tuinarchitect in een tweede afspraak ter plaatse voor een gedetailleerde opmeting. 

Dankzij dit plaatsbezoek beschikken we over alle informatie om een creatief en gepast ontwerp uit te werken voor een ecologische tuin. 

Inbegrepen in de ontwerpkosten zitten twee aanpassingsrondes, een inplantingsplan en een volledige plantenlijst.

Wanneer u de realisatie van het project toevertrouwt aan Gostar, verrekenen we de ontwerpkosten binnen het project.

Zodra het tuinontwerp volledig op punt staat, ontvangt u een gedetailleerde offerte op maat.

3. Zekerheid over timing realisatie

 

Wanneer u beslist om in zee te gaan met Gostar voor de realisatie van een zwemvijver, siervijver of ecologische tuin, dan ontvangt u meteen een uiterste datum voor de realisatie. Uw project staat dan definitief in onze planning.

 

4. Realisatie door eigen vakmensen


De realisatie en coördinatie gebeurt door eigen vakmensen. Hierdoor behouden we niet alleen de volledige controle over de kwaliteit, maar ook over de vlotte voortgang van de werken. Elk project dat we opstarten wordt zonder onderbreking netjes afgewerkt

5. Geniet van onze VIP-naservice


We leveren uw zwemvijver of siervijver op met een duidelijke handleiding. Zo beschikt u over alle informatie om uw water glashelder te houden. Daarnaast kan u steeds rekenen op onze VIP-naservice.

 

 Droomt u van een prachtige biologische zwemvijver of ecologische tuin?

 
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie