100% garantie op glashelder water

 

 

 

Wij garanderen 100% glashelder water. Naast een correcte opstart van de biofilter als perfect functionerend ecosysteem, vormt een juist onderhoud een belangrijk aandachtspunt. Hiervoor ontvangt u bij de oplevering een heldere handleiding met tips en richtlijnen. Daarnaast staat onze serviceteam paraat voor het uitvoeren van alle nodige onderhoudstaken. Wanneer nodig analyseren we het water en reiken we de juiste oplossing aan.

Wanneer de biologische filters - volledig vrij van chemicaliën – zijn opgestart, daalt stapsgewijs het vereiste onderhoud. Zo neemt de zuiverende werking van de biotoop verder in kracht toe. 

 

U bent onze VIP
Iedereen die door Gostar een zwemvijver laat plaatsen, geniet automatisch van onze VIP-formule. VIP staat daarbij voor Very Important Pond. Als VIP geniet u van extra voordelen: 

  • U krijgt 10% korting op alle aankopen in ons vijvercentrum.
  • U mag eenmalig gratis een stofzuiger uittesten
  • Bij pompproblemen garanderen we depannage binnen de 48 uur. Binnen de zes maanden na de installatie gebeurt dit gratis. 
  • We garanderen een persoonlijke begeleiding bij de opvolging van de waterkwaliteit. 
  • Met een Gostar-vijver kan u ons ook inschakelen voor het vijveronderhoud, 
 

Kies voor een onderhoudscontract

Wilt u het nog gemakkelijker? Kies dan voor een onderhoudscontract. U hoeft ons dan niet meer zelf te contacteren om uw zwemvijver tijdig een periodiek onderhoud te geven. 


Wij contacteren u zelf voor het inplannen van een afspraak. Bij de start van het onderhoudscontract bepalen we welke onderhoudstaken (voorjaar, zomer, najaar of na 4 à 5 jaar werking) we op ons nemen en wat de aangewezen onderhoudsfrequentie is. 

 

Droomt u van een prachtige biologische zwemvijver?

 
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie