Over ons > Over ons >

 

 

 

Vierde generatie tuinaanleg, tweede generatie zwemvijvers

GostaR uit Ranst kan terugblikken op een rijke geschiedenis. De jarenlange ervaring in sierpartijen en siervijvers leidde tot een diepgaande specialisatie in biologische zwemvijvers. Wie zwemt in onze vijvers wordt één met de natuur. U geniet van 100% glashelder water dankzij ons uniek zuiveringsbiotoop. Schadelijke chemicaliën zijn uit den boze. Wij willen mensen thuis laten genieten van gezond en glashelder zwemwater. Onze zwemvijvers blinken uit in een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Het begin… 
Guido Van der Auwera richtte in 1990 GostaR op vanuit zijn liefde voor waterpartijen en vijvers. Kennis van de natuur was hem met de paplepel ingegoten. Zo groeide hij op in de boomkwekerij van zijn vader. 

Doorheen de jaren veranderde het zwaartepunt van siervijvers naar zwemvijvers, aangevuld met totaalprojecten voor de realisatie van ecologische tuinen. 

Inmiddels zetten zonen Joren en Dean het succesvolle familiebedrijf verder. Joren draagt zorg voor de ontwerpen en de klantencontacten, terwijl Dean instaat voor de projectuitvoering en opvolging.  
 

Totaalservice op maat
GostaR bouwde de afgelopen jaren een sterk team uit. Dit team staat garant voor een totaalservice, vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie en naservice. Persoonlijke begeleiding en deskundig advies vormen de rode draad doorheen dit traject. U geniet van een garantie op 100% glashelder water. Elk project wordt op maat uitgewerkt. Daarnaast bieden we flexibele ondersteuning voor zelfbouw.
 
Sterke partnerships
Om de kwaliteit en de lange levensduur van onze zwemvijvers en tuinen te verzekeren, houden we alles in eigen handen. Voor de materialen selecteerden we een select gezelschap van A-kwaliteitsmerken. Samen met onze leveranciers zorgen we voor een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding. 
 

 Droomt u van een prachtige biologische zwemvijver?

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie