Vijvers > Siervijvers >

Droomt u van een siervijver?

Siervijvers

 

Een oase van rust en bron van leven voor uw tuin

 

Een prachtige ecologische siervijver - al dan niet met vissen - vormt een absolute meerwaarde voor uw tuin. U kan urenlang genieten van deze oase van rust en bron van leven. De aanwezigheid van talrijke waterdiertjes en libellen verhoogt de ecologische diversiteit van uw tuin.

 

Met siervijvers blijven we onze oude liefde trouw


Siervijvers zijn en blijven onze eerste liefde. Vooraleer we begonnen met het bouwen van ecologische zwemvijvers vergaarden we vele jaren ervaring met de realisatie van prachtige siervijvers. 

Ook voor onze siervijvers garanderen we een zeer lange levensduur. We werken met kwaliteitsvolle materialen en energiezuinige pompen. Ook hier zorgt onze bijzondere biofilter voor kraakhelder en gezond water. Uw vissen zullen u dankbaar zijn.

 

Renovatie en ombouw van siervijvers

 

Beschikt u over een verouderde vijver waarvan de uitstraling en de kwaliteit van het water niet meer aan uw verwachtingen voldoet? 


Wij brengen uw vijver opnieuw in optimale conditie of … bouwen deze volledig om naar een biologische zwemvijver. 

Zo hebt u niet alleen een prachtige siervijver om naar te kijken, u kan er met een regelmatige duik zelf optimaal van genieten.

 

Totaalservice voor ontwerp, plaatsing en naservice

 

Ook voor siervijvers geniet u van een totaalservice. Onze tuinarchitecten en technische specialisten werken op maat een siervijver uit die perfect past in de omgeving en een meerwaarde vormt voor uw tuin. 

De volledige plaatsing – inclusief alle graafwerken, technieken,… - gebeurt door eigen vakmensen. Ook de verdere tuinaanleg - bijvoorbeeld verhardingen, beplanting, tuingebouwen,… – nemen we graag op ons. 

Dankzij onze uitgebreide naservice houden we uw siervijver vele jaren in perfecte conditie en genieten uw vissen van gezond en helder water.


Lees meer over onze stapsgewijze aanpak voor de perfecte zwemvijver. 

 


Een exclusief tuinontwerp met siervijver

 

Uw siervijver en tuin vormen uiteraard best één natuurlijk geheel. Maak daarom gebruik van onze flexibele dienstverlening voor tuinontwerp en -aanleg. 

Onze tuinarchitecten creëren een perfect kloppend en creatief totaalplaatje met een siervijver die mooi past in een onderhoudsvriendelijke tuin. 

U beslist vervolgens zelf of u de tuinaanleg samen met de siervijver meteen door onze vakmensen laat uitvoeren, in een latere fase de tuin laat aanleggen of deze zelf aanlegt. 


Lees meer over onze service voor tuinontwerp en -aanleg 

 

 

 


 
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie