Zwemvijvers > Zwemvijvers >

Kies voor de biologische zwemvijver 2.0

Heerlijk toch, een frisse duik in uw eigen biologische zwemvijver met 100% glashelder zwemwater. Dankzij de - optionele - energiezuinige warmtepomp geniet u van het voorjaar tot en met het najaar van heerlijke zwemtemperaturen. Zonder chemicaliën die schadelijk zijn voor mens en milieu. Alle stress glijdt meteen van u af. En uw (klein)kinderen? Die vinden het helemaal geweldig.


Waarom een biologische zwemvijver 2.0?

 

Dankzij onze jarenlange ervaring perfectioneerden wij het concept van een biologische zwemvijver. Met onze biologische waterzuivering garanderen wij een zwemvijver met glashelder water zonder enige toevoeging van chemicaliën of andere kunstmatige hulpmiddelen. Dit is niet alleen heerlijk om te zwemmen, onze biologische zwemvijvers verhogen de biodiversiteit in je tuin.

Ons grote geheim zit in de unieke samenstelling van onze biofilter. In deze biofilter gebeurt de magie. Waterplanten en onschadelijke bacteriën reinigen het doorstromende water en zorgen voor gezond en helder zwemwater

Voor een minimale milieubelasting en een lage energiefactuur selecteren we uiterst energiezuinige pompen met een correcte dimensionering. Datzelfde geldt voor onze warmtepomp wanneer u kiest voor een verwarmde zwemvijver.

 

De voordelen van een GostaR zwemvijver op een rijtje: 

  • Water kan verwarmd worden tot 28 °C
  • 100% glashelder water
  • Biologische filters zonder chemicaliën zijn zacht voor je huid
  • Budgetvriendelijk
  • Esthetisch
  • Vrij van vormgeving
  • Milieubewuste keuze door kleine ecologische voetafdruk

Natuurlijk zwemmen voor een verrassend lage prijs


Onze natuurlijke aanpak zonder chemicaliën en extra hulpmiddelen heeft naast het heldere water nog een tweede voordeel: onze zwemvijvers hebben een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding

Voor een verrassend lage prijs geniet u dankzij Gostar van een prachtige zwemvijver. Toch gebruiken we uitsluitend materialen van A-merken met een uitstekende kwaliteitsreputatie. Deze keuze voor kwaliteit garandeert een lange levensduur aan een uiterst lage onderhoudskost.
Garantie op 100% glashelder zwemwater

 

Wanneer wij uw zwemvijver ontwerpen en realiseren, krijgt u letterlijk 100% garantie op glashelder zwemwater. Deze unieke garantie volgt uit onze doorgedreven technische aanpak en persoonlijke begeleiding met uitgebreide naservice.

Wij zorgen niet alleen voor glashelder zwemwater. Dankzij de comfortfoam op de bodem verzekeren we ook een maximaal zwemgenot.

Door de persoonlijke begeleiding en duidelijke handleiding weet u exact wat nodig is om uw biologische zwemvijver in topconditie te houden. Ons gespecialiseerd serviceteam staat bij vragen steeds paraat voor bijstand ter plaatse.


Lees meer over onze uitgebreide naservice.

 

Ontwerp én realisatie door eigen vakmensen


De zwemvijver van uw dromen komt allereerst tot leven op onze tekentafel. Onze tuinarchitecten en technische specialisten vertalen uw dromen en verlangens naar het perfecte ontwerp. Daarbij zorgen we er ook voor dat uw zwemvijver perfect in de omgeving en bij uw woning past. 

Ook over de realisatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze werfleider coördineert de volledige uitvoering met eigen vakmensen.


Lees meer over onze stapsgewijze aanpak voor de perfecte zwemvijver. 

 

 

Renovatie en ombouw van bestaande zwembaden en (zwem)vijvers


Beschikt u over een verouderd zwembad of (zwem)vijver waarvan de uitstraling en de kwaliteit van het water niet meer voldoet aan uw verwachtingen? Wij renoveren ook bestaande zwembaden en (zwem)vijvers én bouwen deze volledig om naar een biologische zwemvijver met de beste materialen en technieken.

 

Vormgeving en afwerking? Altijd een ontwerp op maat

 

Een zwemvijver kan op tal van manieren worden uitgevoerd. Bij GostaR geniet u van een volledige vrijheid inzake afmetingen, vormgeving en afwerking. Bovendien zijn er tal van opties. Daarbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de biologische filter elders in uw tuin te plaatsen dan meteen naast het zwemgedeelte. 

Het ontwerp van uw zwemvijver gebeurt binnen één van onze drie basisconcepten. Een duidelijke keuze voor één van deze concepten zet onze tuinarchitecten meteen op de juiste weg. Er geldt tussen de concepten geen kwaliteitsverschil, de onderlinge verschillen zitten volledig in de technische opbouw en de uitstraling. 

 

 

ecologic

 

Puur natuur met een organische vormgeving.

 

Onze ecologic concepten stralen 100% natuurlijkheid uit. De organische vormgeving laat uw zwemvijver perfect samensmelten met de natuurlijke omgeving. U voelt zich in deze zwemvijver één met de natuur. U komt helemaal tot rust en ... Lees meer


swimfusion

 

Een hedendaags design met natuurlijke lijnen

 

Met ons swimfusion concept garanderen we een meerwaarde voor uw tuin. Deze zwemvijvers passen in elke omgeving. Dankzij de - optionele - energiezuinige warmtepomp kan u het zwemwater verwarmen tot een heerlijke 28°C. Deze zwemvijver combineert een hedendaags design met... Lees meer

 

 

 

Exclusive

 

Een strak en modern design

 

Met ons exclusive concept kiest u voor pure luxe en elke dag vakantie bij u thuis. Het strakke en hedendaagse design garandeert een maximale meerwaarde voor uw tuin. Dankzij de energiezuinige warmtepomp geniet u optimaal ... Lees meer

 

 


Droomt u van een biologische zwemvijver?

 

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie