JOREN VAN DER AUWERA

Joren van der Auwera 

Als 4de generatie tuinaanlegger en 2de generatie vijveraanlegger ben ik steeds gefascineerd geweest door water en natuur. Mensen tot rust laten komen of de kids doen verwonderen over de pracht van de natuur, is mijn passie. Ik zie mezelf graag als iemand uit de praktijk. Zelf heb ik alle functies en specialisaties uitgeoefend, van het plaatsen van waterafdichting tot de na-service, het ontwerpen van zwemvijver- en tuinplannen om nu een gepassioneerde zaakvoerder te zijn.

 

Door van jongs af aan mee te werken aan de realisaties en het onderhoud van tuinen en vijvers heb ik een goed zicht op de haalbaarheid ervan. Maar ook op de praktische aspecten zoals het onderhoud en de realisatiekosten. Creatieve oplossingen zoeken die jouw project zowel uniek als betaalbaar maken zijn dan ook mijn specialiteiten. Daarnaast hecht ik veel belang aan de manier waarop we samenwerken. Als we samen een project aangaan kan je op mij rekenen voor een proactieve aanpak die is afgestemd op jouw gezin, verwachtingen en omgeving. Een project hoort tot in de puntjes uitgewerkt en georganiseerd te zijn.

 

Als zaakvoerder en bestuurslid van het IOB weet ik als geen ander hoe ontspannend het is om na een lange werkweek thuis te genieten van de 3 dochters, vrienden of familie met een pond party of een gezellige barbecue in onze tuin.

In gesprek met onze zaakvoerder Joren Van der Auwera