Totaalprojecten > Totaalprojecten >

Totaalprojecten

 

Jouw vijver en tuin in harmonie

 

GostaR is niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve vijvers, maar ook in de omgeving er rond. Als 4e generatie tuinaanleg zit de kennis en ervaring in ons bloed en is plant- en grondbewerking onze expertise. We voelen ons thuis in de aanleg van diverse tuinstijlen, zoals modern, landelijk, ecologisch, Japans en landschapstuinen. Daarnaast plaatsen we duurzame terrassen in hardhout of thermisch behandeld hout. Wil je ook natuursteen, keramische tegels of klinkers laten leggen? Geen probleem, we doen het graag!

In je tuin wil je je ontspannen en genieten van de natuur. Daarom ontwerpen we je tuin vanuit het perspectief van je vijver en zorgen we ervoor dat rust en beleving centraal staan. Om dat te verwezenlijken, houden we rekening met enkele belangrijke punten: 

·         De plant- en materiaalkeuze. Er moet een match zijn met je omgeving, zodat het geheel op elkaar is afgestemd.

·         De grondsoort is zeer bepalend om je tuin tot zijn volste recht te laten komen.

·         De lichtpunten. We bepalen welke contouren we willen uitlichten en maken daarbij gebruik van uplighters, die bomen oplichten en een specifieke sfeer creëren.

·         De bestaande elementen en/of eventuele inkijk. Via een doordachte planning zorgen we voor een optimale privacy op uw maat. 

 

Hoe werkt het?

1.      Maak een afspraak via mail voor een bezoek aan onze toonzaal.  Neem daarvoor zeker foto’s en de afmetingen van je huis en tuin en het intekeningsplan mee.

2.      We bespreken onze verschillende vijverconcepten en projectfases in detail.

3.      Wij maken direct een voorontwerp van je vijver en tuin en een calculatie op maat. Indien u akkoord gaat met ons voorstel, kan u uw opleveringsdatum vastleggen.

4.      U ontvangt onze tuinarchitect voor een opmeting bij u thuis.

5.      Ontvang een gedetailleerd ontwerp van je vijver en tuin en offerte op maat.

6.      Tuinontwerp kan 2 keer aangepast worden.

7.      Bij goedkeuring van uw ontwerp ontvangt u een gedetailleerd beplantingsplan en hoogteplan. 

8.      De werken worden aansluitend uitgevoerd. 

9.      Als VIP-klant geniet u van onze uitgebreide naservice. 

 

Wist je dat we een totaalproject ook in fases kunnen tekenen? Zo kunnen we al voorbereidende werken uitvoeren voor wensen die je graag in de toekomst wil vervullen. Een toekomstgerichte denkwijze én de ideale manier om je kosten te spreiden.

 

 

 

 Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie